Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2010-05-24 22:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Izbesīts un atriebīgs

Cūcība
Kā viens cilvēks var būt cūka? Runa ir par mana dzīvokļa īrnieci - Svetlana Svjatkina (Светлана Святкина) (tas gūglei :)).
Rudenī izīrēju dzīvokli cilvēkam, nē, izrādās cūkai - šodien 2 stundas ar sievu tīrījām, lai būtu kaut cik normāli - vispār nebija ne reizi izmantots putekļu sūcējs un grīdas lupata. Cilvēks dzīvo ar divām meitām un šitādu piemēru rāda. Vājprāts.
Bija runāts, ka piektdien atdod atslēgas un atlikušo naudu (īre un komunālie), bet cilvēks pazudis - dzīvoklis palicis neizvākts - telefona zvanus neceļ, uz SMS neatbild - nav jau pirmā reize, kad viņa tā risina problēmas. Un man jau plānā cits īrnieks, bet to nevaru ielaist, kamēr viss nav perfekti sakārtots.
Un tas viss pēc tā, ka es jau nācu viņai pretī - gribēju viņu izmest pa durvīm jau 2 mēnešus atpakaļ - bet tad apžēlojos, tagad par savu labo sirdi maksāju - lielākā škrobe, ka viņa palika 200 Ls parādā, pirms 2 mēneši bija tikai 100.
Vēlviens izgājiens - maija sākumā esot augšā plīsusi truba un applūda griesti, siena un grīda abās istabās - a tā kaza man to pasaka tikai 15. maijā. A dzīvoklis ta apdrošināts - tagad kārtoju ar apdrošinātājiem visu, lai normāli izremontētu un būtu kārtībā.

Nu neko - es viņai apsolīju, ka viņas vārdu internetā varēs viegli atrast - vismaz es pirms ņemu īrnieku googlei paprasu - ko par viņu saki? :)
Domāju, ka tāpat viņa jaunu darbu neatradīs, jo tik nekārtīgu un nevīžīgu cilvēku kā Svetlanu Svjatkinu, nevienam neiesaku ņemt darbā.
Galvenais, ka ikviens cilvēks Latvijā no tevis ir 2-3 paziņu attālumā - draugiem.lv. :)

Ā - un pamācības no sērijas - vajadzēja to, vajadzēja šito - paturiet pie sevis, ja vien nav kaut kas, kā tagad dabūt to naudu no viņas. :)
Secinājumus esmu jau izdarījis pats - skola maksā naudu un esmu guvis labu mācībstundu - kā nevajag cilvēkiem uzticēties.

Drīzāk palīdziet ar SEO padomiem - kā panākt, lai gūgle pēc iespējas vieglāk atrod šo lapu un vārds Svetlana Svjatkina ir neizdzēšams un cits nepieredzējis un labticīgs namsaimnieks neuzraujas?



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?