Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2010-12-24 15:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Priecīgus!
Šodien devos meklēt sniegalāpstu (veco beidzot salauzu) un egli (sniegasvētki kā nekā).
Nu lūk, šo divu artefaktu meklējumos nonācu vietās, kur nebija būts vismaz 100 gadus - Centrāltirgū Rūpniecības preču tirgū un Latgalītē. Tur nonācu pēc tam, kad biju apmeklējis K-Rauta un secinājis, ka par vēlvienu drīzsalaužamu plastmasas mēslu ar ko izlikties, ka šķūrēju sniegu, nevēlos izdot 15-20 Ls.
Tādēļ pieņēmu lēmumu - meklēt tādu lāpstu, kāda man bija bērnībā un kādas šad un tad manu sētniekiem, ar riktīgu koka kātu un dzelzi apakšā. Nu kaut kas līdzīgs šai:

tikai ar dzelzs šķūri. Centrāltirgū bija akurāt tādas, kā bildē - ar koka šķūrējamo daļu. 5.50 Ls.
Beigās aizbraucu uz Latgalīti... oh my - tur tiešām ir viss. Noteikti būs tur vēlkādreiz jāiegriežas. Īpaši patika puiši pie pašiem vārtiem - apkrāvušies ar Windows 7 Ultimate diskiem un piedāvā to katram iekšā nācējam. Lūk tie ir cilvēki ar pārdošanas talantu - ja kādreiz vajadzēs labu pārdošanas speciālistu - jāgriežas pie šiem čaļiem. :)
Vienīgais, kas dara bažīgu - preču legālā izcelsme. Nupat jau sāku apsvērt (pēc tuvākas apskates), vai tik manis iegātā lāpsta nav kādam sētniekam nočiepta. :(
Nu lūk, tādi piedzīvojumi... Ak jā, C-tirgus piedāvājuma modes tendences nav mainījušās vismaz 10-13 gadus - var iepirkt tādus pašus flaneļa kreklus, maisveidīgos džemperus, kas katram sevi cienošam rajona pacanam bija mugurā, kad es gāju vidusskolā.
Sniega lāpsta izmēģināta - ir ok - par plastmasas mēsliem klasi pārāka.

Priecīgus jums šos SniegaSvētkus un Laimīgu Jauno šķūrēšanu!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?