Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2008-12-23 12:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par Latvijas karoga zaimotāju - gunāru elksni.
Vakar vakarā noskatījos Nekā Personīga sižetu par Tautas Partijas jaunatnes organizācijas (tpjo) varoņdarbiem un atcerējos, ka tīri juridiski vēl skaitos šīs organizācijas biedrs (tiesa gan, manī mājo klusa cerība, ka es varētu būt arī izslēgts par to, ka jau gadus 5 tur neesmu bijis, bet par to, diemžēl, neesmu drošs).
Nu lūk, šajā sakarā gribu pastāstīt par to,
Šis būs tāds apraksts par to, kā cilvēks no ielas var tikt līdz tautas partijas spicei un kas šajā ceļā viņam ir jādara, lai sasniegtu mērķi.
Pats tautas partijas atbalstītājos pierakstījos neilgi pēc tās dibināšanas - uz 6. Saeimas vēlēšanām, jo biju naivs ideālists, kas ticēja, ka ir nācis pestītājs un tautas glābējs, ka cilvēki tiks vērtēti pēc darbiem, nevis pēc runām.
es varu kļūdīties (galu galā 10 gadi jau pagājuši), bet man liekas, ka gunārs uz tp biroju piestaigāt un ar šķēlesjūgenda pusaudžu bariņu tusēties sāka pēc saeimas vēlēšanām. gunāru uzreiz iemīļoja liela daļa no mūsu pulciņa - jo viņš spēja ākstīties un izdomāt visādus jokus, ēverģēlības, kuras arī man sākumā likās jautras. Diemžēl, ar laiku joki palika arvien jēlāki un kas man personīgi visvairāk nepatika - mūsu visādi citādi jaukajos un pacitālajos pasākumos (tiem, kas nemana - tas ir ar ironiju rakstīts. :)) tika ienests zaļais pūķis. Atgādinu - man personīgi 1999 gadā bija tikai 16 gadi, lielākai daļai bija vēl mazāk. Protams, es apzinos, ka liela daļa tāpat no mums atpūtās skolas disenēs, ar draugiem, bet tomēr - man bija nepieņemami ka alkohols ienāk politikā :) (tagad gan skatoties uz Leiškalnu - nemaz vairs nebrīnos).
Nu labi, tas viss ievadam, bet tagad galvenais iemesls - nu saturās un ievelk elpu...

Iemesls ir pavisam triviāls - Gunārs man nocēla meiteni. :( Un ne jau viena vakara romānu vai aizraušanos - bet meiteni, ar kuru kopā bijām vairāk kā gadu.
(Protams, ka mums tad bija 16-17 gadu un jaunībā ne tādas vien lietas notiek). Kopumā, es sapratu, ka ar tādiem cilvēkiem, kuriem nav cieņas pret citiem man vairs nav pa ceļam. Tā es aizgāju no politikas uz ekonomikas burbuļa pūšanu - darbu bankā. :)))



Nu īsumā visu savelkot - salauztas sirds dēļ es šobrīd neesmu kādas ministrijas ierēdnītis, kuram jālaiza pakaļa tautas partijas čiekuriem, lai noturētos amatā.

Paldies, tev Gunār - par brīvības došanu! :)

P.S. Meitene gan - joprojām tic tautas partijas ideāliem un tam, ka vārdi drīkst nesaskanēt ar darbiem - http://www.tpjo.lv/?p=2&fulltext_id=1499
P.P.S.

Sveiki!

Tautas partijas Jaunatnes organizācija rīkos atbalsta akciju reģionālajai reformai

Tautas partijas Jaunatnes organizācija ceturtdien plkst. 9.00 pie Saeimas rīkos atbalsta piketu reģionālās reformas pieņemšanai un atbildīgai politikai kopumā. Pasākumā piedalīsies ļoti daudz reģionālo jauniešu, kam reģionālās reformas ieguvumi ir būtiski. Resursu un iespēju trūkums ir viens no biežākajiem iemesliem, kāpēc jaunieši pēc studijām neatgriežas savos pagastos. Mēs uzskatām, ka reģionālā reforma dod iespējas vienmērīgākai Latvijas attīstībai un paver iespējas jo īpaši jauniešiem. Mums nav izprotama atsevišķu koalīcijas partneru tielēšanās, jo vēlme saglabāt mazās pašvaldības „par katru cenu” ir bezatbildība gan pret šo pašvaldību iedzīvotājiem, gan Latviju kopumā. Mēs aicinām Tautas partiju un pārējos koalīcijas partnerus izvērtēt Zaļo un zemnieku savienības esamību koalīcijā. Reģionālā reforma ir arī būtiska , lai risinātu ekonomiskās problēmas. Ja ar šādu neizpratni no ZZS puses mēs sastopamies šodien, tad ko var gaidīt vēlāk? Mums ir nepieciešama atbildīga un rīcībspējīga valdība.

Tautas partijas Jaunatnes organizācija izprot, ka ekonomiskā situācija Latvijā ir ļoti nopietna, taču mums nav pieņemami, ka „vainīgie” allaž tiek meklēti Tautas partijas virzienā. Stāsts par „treknajiem gadiem” kļuvis jau par lamām, taču jāatgādina, ka tikai Tautas partija premjerministru (Andris Šķēle, Aigars Kalvītis) laikā ir izdevies izveidot sabalansētu budžetu un budžetu ar pārpalikumu, taču tai pat laikā arodbiedrību protesti, kas prasīja nemitīgu algu palielināšanu, nav ļāvuši praktiski pievērsties uzkrājumu veidošanai. Ekonomisko situāciju krietni pasliktinājis ar Parex bankas glābšanas plāns, kas prasa ļoti lielus resursus. Līdz ar to, ir jāizvērtē Latvijas bankas atbildība un jānoskaidro, kāda ir Parex bankas lielo akcionāru atbildība.

Visus interesentus lūdzam sapulcēties Tautas partijas birojā ceturdien plkst.8.30 pirms piketa, lai sagatavotos.

Ar cieņu,

Tautas partijas Jaunatnes organizācija


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiesibsargs
2008-12-23 12:46 (saite)
Ekonomisko situāciju krietni pasliktinājis ar Parex bankas glābšanas plāns, kas prasa ļoti lielus resursus.

muahaha...

(Atbildēt uz šo)


[info]liesa_miesa
2008-12-23 14:23 (saite)
Kādas ir šo mazo gnīdu funkcijas dabā? Ko tās jaunatnes organizācijas vispār dara bez dirsā līšanas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]uldy
2008-12-23 16:18 (saite)
vēlēšanās tās kalpo kā bezmaksas darba spēks un aģitācijas vienības. ārpus tā laika - kā jauno ierēdnīšu kalves.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sarma
2008-12-23 18:15 (saite)
un tad?
tā gaušanās no malas vnk nav godīga. labi, varat visi slānīt mani, manu tēvu, manas partijas biedrus, jauniešus, bet lieciet mierā tos jauniešus, kas 3os, 4os ceļās, lai brauktu uz Rīgu. Un varbūt atceries, bet neviens no partijas jauniešiem šeit neko neliek, nepasūta. Jā, var nepatikt Elksnis, protams, nav pasaulē vairāki lieliski vadītāji kā Ivars Lukaševičs, taču nevajag pazemot tos jauniešus, kas piedalījās šajā akcijā no sirds. Varbūt kāds smiesies, bet tiešām no sirds!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]uldy
2008-12-23 19:58 (saite)
jaa, karogus ar kajam midit un miskaste mest ir skaisti un ceeli...
piedod, bet tas bija pedejais piliens. es karogu nekad nelausu kajam midit - pat mans 3gadigais dels zina, kas ir Latvijas karogs un ka tas ir sveets.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sarma
2008-12-23 19:33 (saite)
Labdien, te M.Brencis.
Uldi Bērziņ, Tu esi vienkārši fenomenāls supercilvēks. Tikai žēl, ka pusi no savas algas jau trešo gadu ņem aploksnē. Vai tā nav? Vai Valsts ieņēmumu dienesta dati melo, Uldi? Eu, kā ar krīzi, ko darīt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]uldy
2008-12-23 19:54 (saite)
vai tas ko esat izdarijushi ar valsti un cilvekiem ir godigi un skaisti? Par VID datiem - tas man ir jaunums - lidz shim, sev par nozhelu, nodokljus maksaju godigi, par laimi, pat dalju atgustu atpakal. Gribat man savus sargsunus uzsutit?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sarma
2008-12-29 12:29 (saite)
man nav nojausmas, kāda informācija bija M. Brenča rīcība, pati visdrīzāk tam neticu. Bet tas jau otršķirīgi. Tu taču pats zini, ka TPJO pasākumos vienmēr karogs ir bijis goda vietā, agrāk varbūt nē (jo tad vispār nekas īpašs nenotika), bet tagad vienmēr izsūtīšanās dienās visādos Latvijas nostūrīšos TPJO rīko piemiņas pasākumus (un tur neviens viņiem karogus nerauj ār;a, nebaksta ar kokiem kā to lūdzis Ansis Pūpols, lai izprovocētu kautiņu). Protams, tagad zināsim, ka esam tik slaveni, ka mums vienmēr var sekot ar kameru, lai kur ietu. Noskaidrojām, ka vispareizākā rīcība ir nolietojušos karodziņus sadedzināt, diemžēl tādas iepsējas mums nav.
Tā kā mans darbs ir saistīts ar komunikāciju ar medijiem, tad daudzus žurnālistus pazīstu personīgi. Un personīgās sarunās, protams, atzīst, ka nekā "tāda" tur nav. Bet, protams, šai svētku laikā ir aktuālu ziņu trūkums, tāpēc jātaisa pseido ziņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mans_psihiatrs
2008-12-31 05:39 (saite)
partiju jaunieshi ir pajoli manuprat,sanaca padiskutet ar daziem,nu pilnigi duraki bez sava viedoklja un logiskas sprieshanas spejam,vienk nav ko teikt,lai gan,par vietu ieredniecibā ar nakotnes perspektivu esmu gatavs list dibena pasham Raibajam kau t vai
Paldies raksta autoram par ieskata doshanu,tas nostiprinaja manu jau esoso parliecibu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?