Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2009-01-26 08:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
brīvdienu reports
Sestdien spēlējām Katanu - sieva atkal uzvarēja un tas mani tā aizķēra, ka otrajā spēlē, brīdī, kad visi sāka spēlēt pret mani, apvainojos.
Tagad atceroties - liekas smieklīgi, apvainoties galda spēles dēļ... Bet tāds nu esmu - visās spēlēs, ko spēlēju, gribu uzvarēt. :)

Vai Tev ir gadījies sastrīdēties, sakašķēties, apvainoties un pat izkauties kādas spēles laikā?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pata
2009-01-26 09:15 (saite)
ak jel, esmu Katanu spēlējusi ar vienu precētu pāri, kur sieva ar vīru vienmēr kašķējas - abi grib uzvarēt! no malas tas izskatās šausmīgi bērnišķīgi, un tādos mirkļos es domāju, ka diviem bērniem nevajadzētu dzīvot kopā bez pieagušā uzraudzības :( kā pierāda novērojumi, Katana un uzvaras garša nav vienīgais, par ko viņi rīvējas! īstenībā, katrs no viņiem grib būt pārāks viens par otru, un galvenais - nepietiek ar apziņu/pašnovērtējumu, ka tu esi kruts; to obligāti vajag pierādīt tam otram cilvēkam - nu, bļe, atzīsti taču, ka es esmu kruts un man ir taisnība! So, it's not just a game .. :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]uldy
2009-01-26 09:17 (saite)
opā. tas jau izklausās pēc diagnozes.

patiesība laikam tāda, ka katana atraisa viszemiskākos instinktus un parāda, kāds cilvēks patiesībā ir. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2009-01-26 11:21 (saite)
Nav gan. Esmu saīdzis vienu reizi, kad bridža partneris bija pārāk pielējis mūli, kā rezultātā pielaida vienu kļūdu pēc otras. Tak arī uz īsu brīdi, jo "tā ir tikai spēle":)))

(Atbildēt uz šo)


[info]courty
2009-01-26 12:29 (saite)
Arvis ir atteicies ar mani un brāļa draudzeni spēlēt, jo, mēs, lūk, pret viņu vienmēr nostājamies:) Es vienmēr nostājos pret kādu, kas acīmredzami savācis visvairāk punktus nekā pārējie, tas taču padara spēli uzreiz interesantāku! Pašai nav nemaz forši spēlēt, ja atklāti var redzēt, ka veicas visu laiku tikai man (krīt mani cipari) un vēl metu septītniekus. Nu, tas par Katanu. Bet mums ir daudz citu spēļu, kur nav tādas rīvēšanās un tās ir krietni apsteigušas Katanu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]uldy
2009-01-26 12:33 (saite)
davai padalies.
mūsu ģimene vēl spēlē riču raču un carcasanu.
kaut kur lasīju riču rača variantu - kad kādam kauliņš ieiet mājiņā, tad visi, izņemot to vienu, iedzer. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]courty
2009-01-26 20:39 (saite)
Mums topā šobrīd ir Zooloreto, Coloretto, Sabotieri un Bonanza. Monopols vispār arī, bet tur diezgan konstanti uzvar mans brālis un nav īpaši interesanti.
/tāds riču raču noteikti pie welcomedrinkiem pieskaitāms:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?