Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2009-03-09 15:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sabiedrības attieksme

Visvairāk mani notikušajā Swedbank aplaupīšanā pārsteidz cilvēku attieksme:

Emma 14:04 09.Mar.
No priekiem laikam šovakar ieņemšu kādu mēriņu,jo tas ir visjaukākais,ka zaglis zaglim zog>

auu 14:31 09.Mar.
Vajag to centrālo arī nolikt uz ausīm, diezgan uzvārījušies uz tautas nelaimēm.

veca 14:35 09.Mar.
tā tai bankai vajag!

jauna 14:39 09.Mar.
sen to bija pelnijusi.

veca 14:46 09.Mar.
es ar rīt iešu kādu filiāli uz ausīm nolikt, varbūt kāds grib piebiedroties?

labais 14:58 09.Mar.
tas ir sākums banku bezkaunības rezultāts!!!! tagad ņem naudu, vēlāk par;adnieku l;īgumus un kompjus, kur šie līgumi iekšā!

Nu labi, patiesībā jau nepārsteidz - tādēļ aicinu - sāciet laupīt un apzagt pierīgas privātmāju ciematus - tā viņiem vajag - burbuli uzpūtuši, sāciet aplaupīt Jūrmalas mājas - arī burbuļa pūtēji - kredītus saņēmušies, lai saņem pēc nopelniem.

Cilvēki, kas citam nelaimi vēl, laikam neapzinās, ka kāda cita acīs arī viņi var būt tie nepareizie un attaisnojot noziegumu vienā gadījumā, var dabūt ar to pašu grābekli pa savu pieri.

Bet nu dīvaina tā aplaupīšana - tā arī nav skaidrs, vecā vai jaunā filiāle, 10 Ls kas kasierei pusdienām atvilktnē stāvēja vai 10 000 no seifa nozagti. Bet nu ziņa paliek ziņa - jo skaļāks virsraksts, jo labāk.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2009-03-09 16:31 (saite)
Liepāja, 9.marts, LETA. Naktī uz 9.martu Kuldīgā notikusi ielaušanās "Swedbank" filiālē Liepājas ielā, un no bankas filiāles nozagta nauda, aģentūru LETA informēja Kuldīgas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes priekšnieces palīdze Līga Zeme.

Bankas darbinieki, atnākot uz darbu, konstatējuši, ka notikusi ielaušanās, un zvanījuši policijai.

Kuldīgas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Mārcis Pētersons aģentūrai LETA vēl nevarēja pateikt, cik liela naudas summa nozagta, kā arī atteicās sniegt jelkādu citu informāciju, jo tas varētu kaitēt izmeklēšanai.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā aģentūrai LETA norādīja "Swedbank" preses sekretāre Kristīne Jakubovska, nauda ir apdrošināta. Viņa nesniedza sīkāku informāciju par notikušo un nozagtās naudas apjomu.


Par komentāriem - komentāru nav :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?