Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2009-04-30 16:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aicinājums gāzt valsts varu un sūtīt viņus prom!
Nu redz, labi vien ir, ka saglabāju savu aicinājumu gāzt tos murmuļus, kas tagad pie varas.
Sakarā ar šo: samazinās māmiņu algas.

Tātad - oficiāli aicinu ar sūdainu mietu un zarainu rungu padzīt mūsu "gudrās" galvas prom no Latvijas.
Nupat šamie pārkāpa manu sarkano līniju - māmiņu algas gatavojas nogriezt.
Līdz šim man bija pārliecība - pofig, ko šamie sastrādās, piedzims jauna paaudze un viss būs bumbās. Tagad man atņemta pēdējā cerība. Plus visām tām ģimenēm, kurās drīz dzims bērni varētu sabrukt pēdējais pamats zem kājām.

Līdz ar to esmu gatavs piedalīties ministru kabineta, saeimas un prezidenta padzīšanā no valsts. Es tagad būtu gandarīts, ja studentu gājiens pārvērstos normālos nemieros - ar barikādēm un politiķu linčošanu - kā tas normāli notiek attīstītās demokrātijās. Sataisīji sūdus - tagad par to būs jāatbild.

Welcome to failed state - no Baltijas tīģera par Baltijas kropli, kam citas valstis atmetīs želastības dāvanas un vedīs pie mums glabāt savus radioaktīvos un citus mēslus.

P.S.

Un DP - aiciniet mani uz tikšanos, labprāt pateikšu ko par jums domāju - un pēc tam arī presei, ko jūs par mani domājat.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Sakarā ar ko?
(Anonīms)
2009-04-30 17:31 (saite)
Ar error 404?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Sakarā ar ko?
[info]uldy
2009-04-30 21:24 (saite)
salaboju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Sakarā ar ko?
(Anonīms)
2009-04-30 22:43 (saite)
Malacis!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

atļaušos nepiekrist ...
(Anonīms)
2009-04-30 17:40 (saite)
Nu kopš satversmes tiesas lēmuma par tiesībām saņemt bērna kopšanas pabalstu arī strādājošiem vecākiem, šis pabalsts ir zaudējis savu sākotnējo jēgu un plaši tiek izmantots lai uz bērnu radīšanas rēķina iegūtu papildu ienākumus. Paskaties tikai uz statistiku - vairāk kā 70% no pabalstu saņēmējiem ir vīrieši. Domā, visi baigie tēvi - varoņi sēž mājās un auklē bērnus, ja?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: atļaušos nepiekrist ...
[info]kautskis
2009-04-30 17:50 (saite)
A var apjautāties, kur problēma? Tas taču ir tikai pašsaprotami, ka valsts veicina dzimšanu ar visiem iespējamiem veidiem, tai skaitā dalot pabalstus katram, kam ir sīči. Godvārds, briesmīgie tēvi, kas atļaujas (gasp!) strādāt un saņemt bērna kopšanas pabalstu, nu itin nekādi nav tie lielākie valsts krāpēji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: atļaušos nepiekrist ...
(Anonīms)
2009-04-30 18:09 (saite)
Tēvus tiešām grūti vainot, ja jau pati satversmes tiesa atļāvusi. Vainīgi ir tie, kas pieņem populistiskus lēmumus, kurus pēc tam nevar izpildīt. Un man domāt, tie nav tie, kuriem Uldis draud ar sūdaino mietu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mans_psihiatrs
2009-05-01 06:01 (saite)
šamējos tik veigli nepadzīsi,drizak realak istenojams būtu mans projekts-pamest valsti ar visiem korumpantiem un iepirkt zemi un nodibināt jaunu LV kkur hren viņ zin kur ,par piemeru iz vēstures ņemot no Anglijas begošo cilveku valsti ASV .

Ja nopietni-sen bija laiks gazt pastavosho un rīcibasnespejīgo korumpēto varu,diemzel visi tikai runa un neko nedara + isteniba nemaz nav tik viegli,nemot vera,ka viņus sargā policija un armija .

Lai neteiktu,ka esmu tukšu salmu kūlējs-es savu artavu kopējas "taisnās lietas" labā ieguldiju bruģejot 13. datuma,nu,ne jau es ,bet mans ļaunais dvīņubrālis,kura man nav un kas izskatas gluži kā es.
/cerams,ka "kompetenti orgāni " SC nelasa :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?